Arrangementen

feesten

Bij de Waard van Kekerdom kunt u uw bezoek een extra dimensie te geven door mee te doen aan een van onze speciale arrangementen. In de toekomst zal het arrangementenaanbod verder worden uitgebreid. Daar wordt op het moment door ons hard aan gewerkt. Houdt daarom onze website en facebookpagina in de gaten.

Wandeling & Drukcursus ‘vogelprenten’

Uitje op Maat: wandelen, drukcursus, natuur en gezelligheid in de Waard van Kekerdom, eventueel met gids.

Gedurende dit ‘uitje’ schotelen we u een aantal verrassende activiteiten voor. Tijdens een wandeling door de Millingerwaard vertelt een gids verhalen over de natuur van Millingerwaard. Daarna gaan we samen een drukcursus volgen: onder leiding van kunstenaar Doro Krol gaan we vogelprentafdrukken maken.
Uiteraard drinken we wat en is er heerlijke lunch of diner mogelijk in de Waard van Kekerdom (niet bij de prijs inbegrepen).

Kosten drukcursus € 200,- voor groepen van 8 personen of minder. Voor iedere persoon extra betaalt u € 20,-.

Informatie en aanmelden: Doro Krol, telefoon 06-1890 3887, e-mail dkrol@fo.nl.

Uw eigen uitje samenstellen?

Stelt u graag uw eigen uitje samen? Wilt u dat we meedenken over een uitje-op-maat? Dat kan! Doro Krol organiseert ook andere uitjes op basis van uw wensen.
Informatie: Doro Krol, telefoon 06-1890 3887, e-mail dkrol@fo.nl.  Kijk ook op www.hetandereuitje.nl. Deelname is op eigen risico.