Actief in coronatijd

Nieuwe tijden

We hebben er met zijn allen lang op moeten wachten, maar inmiddels lijkt het moment daar dat stukje bij beetje het normale leven zal terug kunnen keren. Hopelijk ben jij deze afgelopen periode goed doorgekomen.

Ook hier bij de Waard van Kekerdom zullen we de komende tijd in stapjes de activiteiten opstarten. Een aantal dingen hebben we een beetje aangepast en verbeterd, maar de gezelligheid en sfeer zoals je die kende is natuurlijk gebleven. We hopen ook jou de komende periode weer te kunnen verwelkomen om je te kunnen laten genieten van al het leuks en lekkers dat we te bieden hebben.

ons terras is weer open

Sinds eind april mag de horeca weer echt iets aanbieden met zitgelegenheid. Ook de Waard van Kekerdom heeft zijn terras inmiddels geopend. Echter wel onder bepaalde voorwaarden, waar wij ons aan houden en waarvan we willen dat ook onze gasten zich aan houden. In het kort:

  • Reserveer vooraf. Het aantal zitplaatsen is ook beperkt, dus om je te verzekeren van een plaats graag reserveren.
  • 2 personen aan een tafeltje (verplaatsen van tafels en stoelen is niet toegestaan)
  • 1,5 meter afstand
  • Intekenlijst met contactgegevens

Tuin

We hebben de tuin de afgelopen tijd wat aangepast. Het is een mooie stilte tuin waar je met name overdag in rust kunt genieten van een drankje of hapje. Het is niet de bedoeling hier met wat grotere groepen te zitten of luidruchtige gesprekken te voeren. Daarvoor is het terras beter geschikt. Kom dus gerust eens genieten van deze tuin, maar bewaard hier de rust.

Bankjes

Aan de voorzijde staan bankjes waar je heerlijk alleen of met zijn twee kunt zitten en een drankje of hapje kunt gebruiken. Bij deze nodigen we je van harte uit. En mocht iemand nog een houten bankje hebben of weten, we zoeken er nog een paar, dus we houden ons aanbevolen.

Menukaart

Vol enthousiasme hebben we onze kaart hier en daar wat aangepast en aangevuld. We hopen dat we het hiermee nog aangenamer voor je kunnen maken. Zo hebben we een heerlijke happenplank op de kaart staan. Kom deze maar eens proeven, met een heerlijk glas wijn of bier erbij.

Parkeren

Zoals je inmiddels weet mag er niet meer zomaar geparkeerd worden in ons deel van de straat. Behalve het parkeerveld met slagboom beschikt de Waard inmiddels over een 10 tal parkeerplekken aan weerzijden van het pand. Je kunt er vrij gebruik van maken bij een bezoek aan het café.

De komende periode

Voorlopig zullen we het met een beperkte openstelling van ons terras moeten doen. Maar we hopen natuurlijk dat we daarna spoedig, in stapjes, steeds meer weer kunnen oppakken en aanbieden. Onze Bed & Breakfast is ook nu al gewoon beschikbaar. Zodra we binnen weer mensen mogen toelaten kun je daar de schilderijen van Diederik Grootjans bekijken.

Nieuwe website

Om iedereen beter op de hoogte te kunnen houden van actuele aanbiedingen, openingstijden en activiteiten die de Waard van Kekerdom organiseert of bij ons worden georganiseerd, hebben wij de website grondig onder handen genomen. Alle informatie is hier straks goed vindbaar. Nu al is deze bijna compleet; enkele onderwerpen zullen we nog verder uitwerken. Grootste voordeel is dat de site nu op mobiel heel goed te gebruiken en te lezen is. Ook via Facebook houden we je op de hoogte van activiteiten, de agenda en de TOGO maaltijden.

Maaltijden Take-away

Ieder weekend kun je bij ons terecht voor afhaalmaaltijden. De menu’s wisselen van aanbod en prijs. Meestal bieden we dit aan op vrijdag, zaterdag en zondag. Kijk op de homepage voor de exacte dagen, menu’s en prijzen.

Mocht je door de weeks ook iets willen, bel dan 06 23253878, dan bespreken we de mogelijkheden.

Nog even, en dan kan het weer

Zoals het er nu naar uitziet lijkt het erop dat we eind april het terras open kunnen doen. Yes!!! Intussen hebben wij niet stilgezeten en zijn we al volop bezig alles schoon en gezellig te maken, zodat we je direct een super gezellige plek kunnen bieden om straks van je biertje, wijntje, koffie of maaltijd te kunnen genieten op ons terras. Waarschijnlijk zal dit alleen nog buiten zijn en niet binnen. Maar we houden je van alles op de hoogte, hier en op facebook.

Hjalmar
Hjalmar