Mannengroep

18
mrt 2019
maandag

In Kekerdom start een fenomeen uit de jaren 70, een mannengroep. De aanleiding voor een mannengroep in Kekerdom is de zoektocht naar spirituele ontwikkeling. Met bewondering voor het wilde mannen festival, heeft Hjalmar, de waard van Kekerdom, kennis gemaakt met Gerrit Nellissen in Apeldoorn.
Met een behoefte naar het “gaan aanpakken” en gaan voelen van de ingang
in het gemoed heeft hij het idee opgevat om een mannengroep te initiƫren.
Met het voortschrijdend inzicht dat geluksbeleving te regisseren lijkt,…..

In de mannengroep worden uiteenlopende spelvormen aangeboden waarin
de interactie tussen deelnemers vanzelf ontstaat. In de 8 bijeenkomsten
word je begeleid in de reis in jezelf. Spelen, dansen, aandachtswerk, ademen, mediteren, resoneren, werken, muziek maken, het gaat je helpen om te ontdekken wat er in je huist.

De gids, die de groep leidt is Frank Schagen uit Zutphen. In Nederland opgegroeid met Duits als moedertaal. Begeleid groepsimprovisaties en is muziekdocent. Frank is bekend in de Waard van Kekerdom van de muzikale optredens, die hij er verzorgde. Daarnaast begeleidt hij een 3 tal yoga groepen, waaronder een mannen yogagroep. Ervaringen en opleidingen vormen de basis voor de bevlogenheid waarmee Frank de uitdaging aan gaat in Kekerdom .
Op maandagavond 18 maart start de mannengroep van 20:00 tot 22:00 in de Waard van Kekerdom. Weverstraat 94 in Kekerdom. Heb jij de energie om een uitdaging aan te gaan met jezelf in een groep mannen? stuur een email om je aan te melden voor de mannengroep naar info@waardvankekerdom.nl Je krijgt dan een bevestiging en een betaalverzoek.

18-03-2019, 1-04-2019, 15-04-2019, 29-04-2019, 13-05-2019, 27-05 2019,….,….

 

Geen reacties