Irish band The Coincidences

25
jan 2020
zaterdag

Op 25 januari gaan we er weer een Iers feest van maken, met “Irish food and music”. De Waard zorgt voor een aangepast menu en drank. De muziek wordt verzorgd door de furore makende “local Irish band The Coincidences.

De roots van local Irish band The Coincidences liggen in Woest en Bijster Land. een oude benaming voor de Zuid Veluwse heidevelden grenzend aan de veengebieden in de Rijn Vallei. De Celtic Fields in deze omgeving verbergen een meer dan 3000 jaar oude cultuur. Soms borrelen melodieën op uit het trillende veen en vormen een inspiratie voor eigen nummers van de band. De muziek van de band is voor een groot deel afkomstig uit de Ierse en Schotse tradities en een mix van traditionals en hedendaagse liederen.
De optredens van The Coincidences worden door een groeiend publiek gewaardeerd. Zo heeft de band na avonturen in Parijs, Amsterdam, Den Haag opgetreden op het toonaangevende festival “Keltfest”. Onlangs is er een EP gemaakt, de eerste singles “Silent Season” en “Back home in Derry” zijn te beluisteren of Spotify en andere platforms.
De band start om 20 uur maar om 18 uur staat er een Iers buffet klaar voor 12,50 pp, om helemaal in de stemming te komen.

Geen reacties