Een dag uit je hoofd: Rebalancing Workshop

14
dec 2018
vrijdag

 

Herken je het als ik zeg dat het leven van nu veel draait om het hoofd? Je bent de hele dag druk in de weer en je rent vaak van de ene afspraak naar de andere. Heb je ook dat je vergeet stil te staan bij het voelen van je lichaam, je lijf dat de hele dag hard aan het werken is? Juist dat lichaam kan als geen ander aangeven hoe het met je is en hoe belangrijk is het om daar naar te luisteren.

Als Rebalancers hebben wij ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf. Door je lichaam te gebruiken kan je onderzoeken wat je voelt, wat je wilt en vooral wat je nodig hebt. In onze maatschappij krijgt het denken vaak de overhand, waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoelens een hele uitdaging kunnen zijn. Daarom organiseren wij een dag om stil te staan bij ons lichaam.

Het programma bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen, zoals bodyflow, zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk.

Wil je meer voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid en meer levensenergie? Dan is deze dag iets voor jou. Het programma is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf.

De dag start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Kosten bedragen 70,- euro per persoon (dit is inclusief een lunch).

Wil je meedoen of heb je nog vragen neem dan contact op met:

Sofie Meijer: praktijksofie@gmail.com of 0683778683 of met Piet Jan Hollemans: info@apollo-rebalancing.nl of 0628840359

 

Geen reacties