Hartkoor Kekerdom

25
feb 2018
zondag

Goed nieuws! De lente start op 25 februari!
(in Kekerdom)

We kunnen niet langer wachten. We kijken er al zooo lang naar uit, we zijn de waterige wandelingen, de kleumende koolmezen, de bladloze bomen beu. Dat kan zo niet langer, daar gaan we wat aan doen. De lente bruist in ons bloed, trilt in onze kelen en suist in onze oren.
Samen met u geven de leden van het Hartkoor daarom het startsein voor een prachtig voorjaar in de Waard van Kekerdom op zondag 25 februari, vanaf 14.00 uur.
Wat mag u verwachten van het Hartkoor: Een gezellige middag vol Nederlandstalige liedjes over hoop, verlangen, en opbloeiende liefdes. En zoals ook de lente weleens nachtvorst kent, zingen we ook over vervlogen dromen, afscheid en andere treurigheid, vaak met een knipoog.
Wat verwacht het Hartkoor van u: we vinden het leuk als u iets kleins mee brengt dat u aan de lente doet denken, een bloem in de knop, een ontluikend takje, een verliefd hart………
Zo lokken we met ons allen de nachtegaal naar Kekerdom!
Hartkoor Kekerdom is een vrolijk vrouwenkoor, 21 lentes jong. Ons begeleidende trio bestaat uit Monique Jansen (zij dirigeert ons en jaagt daar de winter mee weg), Kathleen Awater (die met haar accordeon zelfs de tulpen doet groeien ) en Arian Verheij. Zíjn accordeonspel laat onze muzikale harten sneller kloppen…

Tot ziens bij de Waard, Weverstraat 94, Kekerdom
25-02, vanaf twee uur.

www.hartkoorkekerdom.nl

 

Geen reacties